Контакт

Ве молиме, без размислување побарајте не. Тука сме да одговориме на секоја ваша потреба од проценителско/консултанска сфера. Секоја информација дополнително може да послужи само во ваша корист.

Нашите канцеларии се наоѓаат во Локалитет Стар Мерак,Касапски Круг во Куманово.

Слободно јавете се и договорете состанок

Дејан Гавриловски
+389 70381659
raciogrup.dejan@gmail.com
Локалитет Касапски Круг, Куманово